Piesa de teatru ”O scrisoare pierdută” s-a jucat la lumina telefoanelor spectatorilor. Pană de curent la Timișoara

O pană de curent a lovit orașul Timișoara, acolo unde celebra piesa de teatru ”O scrisoare pierdută” s-a jucat la lumina telefoanelor. Spectatorii nu au părăsit sala de teatru în momentul în care s-a făcut beznă ci, din contră, au asigurat actoriilor conditțile necesare pentru a-și putea desfășura spectacolul în continuare.

10 feb. 2023, 09:13
Piesa de teatru ”O scrisoare pierdută” s-a jucat la lumina telefoanelor spectatorilor. Pană de curent la Timișoara

Actorii Teatrului Naţional Timişoara au jucat, joi seară, finalul primei părţi a piesei „O scrisoare pierdută” de Ion Luca Caragiale la lumina telefoanelor spectatorilor, din cauza unei pene de curent.

Spectatorii nu au plecat din sală, ci au aprins lanternele de la telefoanele mobile pentru ca piesa să poată continua.

„Show must go on! O SCRISOARE PIERDUTĂ pe scena Teatrului Naţional din Timişoara. Enel lasă mare parte din Timişoara în beznă. Publicul aprinde lanternele telefoanelor şi spectacolul a putut continua până la finalul primei părti. Îsi aduce cineva aminte cum era înainte de 1989? Astăzi, în continuare, când statul stinge lumina, publicul o aprinde”, au transmis reprezentanţii Teatrului Naţional Timişoara pe pagina de Facebook.

Pana de curent a fost remediată în timpul pauzei de la finalul primei părţi, astfel că partea a doua s-a desfăşurat în condiţii normale.

Defecţiunea a afectat centrul şi nordul oraşului Timişoara mai multe minute.