Piesa Erikăi Isac, ”Macarena”, a ajuns și în Parlamentul European.”Femeile vor să fie respectate, să nu mai fie abuzate!”

Piesa Erikăi Isac, ”Macarena”, a ajuns și în Parlamentul European. Un europarlamentar a recitat fără reținere versurile care au pornit un adevărat război în România.

01 mart. 2024, 20:16
Piesa Erikăi Isac, ”Macarena”, a ajuns și în Parlamentul European.”Femeile vor să fie respectate, să nu mai fie abuzate!”

Erika este susținută în special de femei, care au simțit că sunt reprezentate de o voce care spune lucrurilor pe nume. Datorită mesajului profund pe care îl transmite artista, un europarlamentar a ținut să evidențieze în Parlamentul European prin ce trec femeile, cu ajutorul piesei ”Macarena”.

„Asta este o melodie a Erikăi Isac, care a revoltat jumătate din România. Multe femei au ascultat-o în căști, speriate să nu o audă un anume Mirel. Culmea, de 1-8 martie se trezește același Mirel să dea femeilor lalele, pentru că abuzatorul știe cel mai bine să-și ceară scuze! Dar ce nu vrea să înțeleagă Mirel este că femeile nu vor flori. Femeile vor să fie respectate! Vor să nu mai fie abuzate! Vor să nu meargă cu frică pe stradă! Vor să aibă dreptul la avort, la sănătatea reproductivă, vor să decidă pentru corpul lor”, a transmis europarlamentarul.

Citește și Erika Isac, cea mai ascultată voce din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii au părinții ei. „Au încercat cât au putut să-mi ofere o șansă de orice fel”

În prezent, Erika Isac are o carieră în plină ascensiune și a devenit cunoscută în urmă cu 2 ani, atunci când a participat la un show de talente.

Erika Isac a devenit cunoscută datorită show-urilor tv la care a participat, X Factor, The Four, One True Singer. După ce a lansat piesa „Macarena”, în urmă cu câteva zile, a ajuns la urechile și mai multor români. Melodia artistei e pe locul unu în trending pe Youtube, reușind să strângă până acum aproape trei milioane de vizualizări.

Atunci când a participat la X Factor avea 15 ani. Jurații i-au remarcat talentul din primul moment și au lăudat-o cu fiecare ocazie. Cântăreața a fost îndrumată de Ștefan Bănică Jr. și a ajuns până în semifinale. Cu toate că a ajuns să fie simpatizată de mulți după experiența concursului muzical, și-a atras și mulți hateri, lucru care a demoralizat-o complet, a dezvăluit ea.

„La momentul respectiv, când am participat la X Factor, mi-am luat atât de mult hate, lucru care m-a pus la pământ. Am stabilit cu părinții mei ca până la 18 ani să nu mai fac nicio mișcare”, a zis Erika Isac.

Citește și Erika Isac a dezvăluit cine este, de fapt, personajul Mirel din Turnu Măgurele din „Macarena”, piesa care a rupt internetul în două