Piesa „Harry Potter” nu va mai folosi bufniţe pe scenă după ce una a început să zboare prin sală

Producția teatrală "Harry Potter and the Cursed Child" ("Harry Potter și Copilul Blestemat") a decis să nu mai folosească bufnițe adevărate pe scenă, după ce una dintre ele a început să zboare necontrolat prin sală în timpul unui spectacol, relatează EFE.

11 iun. 2016, 11:06
Piesa „Harry Potter” nu va mai folosi bufniţe pe scenă după ce una a început să zboare prin sală

Pasărea nu a reușit să se întoarcă la antrenorul său și a zburat haotic prin sală în timpul reprezentației de marți, la Palace Theatre din Londra. Prin urmare, la al doilea spectacol de joi, producătorii au anunțat că nu vor mai folosi păsări reale.

Printr-un anunț, postat la intrarea sălii de teatru, se informează că bufnițele care apar pe scenă închise în colivii nu sunt adevărate, ci doar „reprezentări foarte reale, create de experții noștri”.

Producătorii acestei adaptări a piesei scrise de Jack Thorne au asigurat, de asemenea, publicul că nu vor folosi „bufnițe vii” pe întreaga durată a spectacolului. Ei au explicat că producția teatrală se află în faza preliminară, înainte de premiera oficială a piesei, la 30 iulie.

Producătorii au ținut să precizeze că păsările folosite până acum pe scenă au fost atent supravegheate de experți și de veterinari pentru a le acorda îngrijiri „în orice moment”.

Biletele pentru vizionarea piesei au fost epuizate până în mai 2017, iar despre noua piesă nu se știe decât că personajul central, Harry Potter — interpretat de actorul Jamie Parker—, este acum la vârsta adultă și are trei copii.

Citeşte şi „Casa de magie” a lui Harry Potter a devenit realitate