PIESELE CHEIE ale acestui sezon le găseşti ACUM doar la NISSA cu discount de până la 50%

Petrecerile din timpul verii sunt cele mai asteptate, deci si tinutele trebuie sa fie pe masura. PIESELE CHEIE ale acestui sezon le gasesti ACUM doar la NISSA cu discount de pana la 50%! SUTE de rochii, bluze sau sacouri, toate in magazine si online incepand de la 99 de lei! Nu rata  oferta NISSA!

RomaniaTV.net
24 iun. 2015, 19:42
PIESELE CHEIE ale acestui sezon le găseşti ACUM doar la NISSA cu discount de până la 50%

NISSA a pregatit incepand cu 25 iunie preturi speciale pentru colectia primavara vara 2015, daca ai noroc poti sa iti gasesti si rochia de seara,  de domnisoara de onoare, de party la mare sau de birou in acelasi loc si cu o reducere de pana la -50%.  Daca esti in cautarea unui cadou te anuntam ca si accesoriile sunt acum la reduceri fie ca vrei un colier fantezie, niste cercei, o geanta office sau cele mai sexy sandale. Preturile sunt ofertante si incep de la 99 de lei pentru o rochie!

Perioada reducerilor este limitata iar malurile sunt din ce in ce mai aglomerate, masurile se epuizeaza rapid asa ca daca vrei sa faci economii importante pentru garderoba ta, este momentul sa pleci la shopping! Campania este valabila in perioada 25 iunie – 29 iunie 2015 in limita stocului disponibil in reteaua de magazine NISSA din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Piata Romana, Fashion House Outlet), Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (str Republicii), Iasi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara(Iulius Mall) dar si pe magazinul online www.shop.nissa.ro .