Pieton lovit de maşină în judeţul Maramureş. Şoferul a fugit de la locul accidentului, însă s-a întors pentru a bate victima

Un accident a avut loc într-o comună din judeţul Maramureş. Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost lovit în plin de o maşină, după care a fost bătut de şoferul vinovat.

17 aug. 2022, 13:04
Pieton lovit de maşină în judeţul Maramureş. Şoferul a fugit de la locul accidentului, însă s-a întors pentru a bate victima

Pieton lovit de maşină în judeţul Maramureş. Şoferul a fugit de la locul accidentului, însă a revenit la scurt timp pentru a bate victima.

Pieton lovit de maşină în Maramureş. Gestul revoltător făcut de şofer după accident

Citeşte şi Accident mortal pe DN 1 şi carambol cu cinci maşini pe Centura Ploieştiului

Accidentul s-a petrecut miercuri, în comuna Petrova din judeţul Maramureş.

„Poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un pieton de 27 de ani din comuna Petrova. Ulterior impactului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 38 de ani din localitate, şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii incidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

Ulterior, după aproximativ 5 minute, a revenit la faţa locului şi l-a agresat pe tânărul de 27 de ani, după care şi-a continuat deplasarea înspre Pasul Hera. Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, potrivit Agerpres.

Oamenii legii fac cercetări pentru a-l identifica pe şoferul vinovat de producerea accidentului. Acesta este acuzat de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi lovire sau alte violenţe.

Citeşte şi Fost concurent de la Mireasa implicat într-un grav accident de mașină. În ce stare se află tânărul de 24 de ani