Pilot cu acte în regulă, Victoraş Micula se bucură acum de ultimul elicopter achiziţionat, care a costat 3,4 milioane de euro FOTO

Fratii Micula, care au facut avere din bauturi carbogazoase si imobiliare, detin si o firma de taxi aerian, flota fiind alcatuita din cateva elicoptere si un avion charter.

08 nov. 2017, 09:58

Unul dintre elicoptere este folosit de Victoras, fiul lui Victor Micula, care are de mai multi ani licenta de pilot, acesta filmandu-se in timp ce survoleaza muntii Romaniei sau cand se duce la mare pe calea aerului, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Ioan Micula a divorţat de soţia suedeză şi s-a recăsătorit cu amanta, o ospătăriţă a unui hotel de-al familiei FOTO

Zilele trecute, flota de elicoptere s-a imbogatit cu un exemplar de colectie, un EC 130 fabricat de Airbus Helicopters, un model fabricat in doar 700 de exemplare si care costa nu mai putin de 3,4 milioane de euro.

Victoras Micula s-a fotografiat langa bijuteria aviatica si a comentat: „Este nou-nout”. Fiul milionarului Micula si-a expus mereu stiul de viata extravagant. Recent, el si-a fotografiat colectia de ceasuri de lux, in valoare de aproximativ o jumatate de milion de euro, declarand ca nu mai are loc sa puna ceasurile in cutie.