Pilotul Răzvan Petrescu, rănit grav în accidentul din Apuseni, va fi externat săptămâna aceasta

Răzvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan, a trecut prin mai multe operaţii, dar la sfârşitul săptămânii trecute a fost mutat din secţia de terapie intensivă în salon. Medicii spun că starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte de la o zi la alta, iar la sfârştul acestei săptămâni va fi externat.

17 feb. 2014, 11:20
Pilotul Răzvan Petrescu, rănit grav în accidentul din Apuseni, va fi externat săptămâna aceasta

Pilotul Răzvan Petrescu se simte bine şi deocamdată nu mai are nevoie de nicio intervenţie chirurgicală, potrivit citynews.ro. „Totul merge pozitiv. Evoluţia lui e bună şi aşteptăm veşti de la medici„, a declarat Dan Pterescu, tatăl pilotului.

Medicii spun că există posibilitatea ca la sfârşitul săptămânii copilotul să fie externat. Apoi, părinţii, împreună cu specialiştii, vor decide unde să urmeze şedinţele de recuperare.

În urma prăbuşirii avionului în Munţii Apuseni, în data de 20 ianuarie, studenta Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan şi-au pierdut viaţa. Răzvan Petrescu şi patru medici care mergeau de la Bucureşti la Oradea pentru a preleva ficatul de la o persoană aflată în moarte cerebrală au fost răniţi, dar au supravieţuit.

VEZI ŞI: Tatăl Aurei Ion ŞOCHEAZĂ: Trebuie să se ajungă la concluzia că MORŢII sunt de vină

Rând pe rând, cei patru medici au fost externaţi, însă în cazul lui Răzvan a fost nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale. Tânărul a avut ambele picioare rupte şi mai multe traumatisme.

CITEŞTE ŞI: Radu Zamfir, mărturii CUTREMURĂTOARE: Medicul a stat exact în spatele lui Adrian Iovan


loading...
Partenerii noștri