Tatăl Aurei Ion ŞOCHEAZĂ: Trebuie să se ajungă la concluzia că MORŢII sunt de vină

Procurorii de la Parchetul Militar vor verifica acum şi în ce condiţii a fost efectuat zborul sau dacă Aura Ion a primit aprobare să se urce în avionul morţii. Tatăl studentei a declarat la România TV că autorităţile încearcă să-i scoată vinovaţi pe pe cei decedaţi în tragedia aviatică.

09 feb. 2014, 10:19
Tatăl Aurei Ion ŞOCHEAZĂ: Trebuie să se ajungă la concluzia că MORŢII sunt de vină

Procurorii care anchetează tragedia aviatică din Munţii Apuseni au decis să verifice dacă studenta Aurelia Ion avea dreptul să se afle în aeronava care mergea la Oradea.

Această extindere a anchetei nu-l surprinde pe tatăl fetei dispărute la doar 23 de ani, care s-a arătat extrem de mâhnit de turnura pe care au luat-o lucrurile. „Până al urmă trebuie să se ajungă la concluzia că morţii sunt de vină. Morţii, avionul şi ceaţa„, a declarat Valentin Ion, la România TV.

Vezi şi SONDAJ. Majoritatea românilor indică STS-ul ca fiind responsabil de tragedia din Apuseni

Totodată, acesta a confirmat că fiica sa avea acordul comandantului garnizoanei, de a urca în acel avion. „Ea întotdeauna aşa făcea. Dădea telefon, comandantul garnizoanei îi dădea voie şi pleca. Cum adică să plece fără voia ei? Doar era în aramată. Acolo nu pleacă fiecare de capul lui, asta ştie toată lumea„.

Vezi şi Dr. Radu Zamfir, despre TRAGEDIA din Apuseni: E posibil să le fi dat ora, nu coordonatele

Tatăl Aureliei Ion a mai declarat că în ultima perioadă familia sa a încercat să se izoleze, pentru a-şi trăi în linişte durerea. „Am fost efectiv sedaţi. Nu mai ştim nimic, nu ne-am mai uitat nici la televizor. Încercăm să ne detaşăm puţin. Ne ducem durerea, încercăm să supravieţuim„.

Vezi şi Accidentul aviatic din Apuseni: Copilotul Răzvan Petrescu face primii paşi după tragedie VIDEO