Piovaccari l-a scos din minţi pe Reghecampf. Vezi declaraţiile antrenorului Stelei, după egalul cu Pandurii

Laurențiu Reghecampf s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi, în ciuda remizei cu Pandurii, scor 2-2, dar nu și-a ascuns dezamăgirea față de eliminarea lui Piovaccari, care și-a lăsat echipa în zece oameni

12 mai 2014, 20:40
Piovaccari l-a scos din minţi pe Reghecampf. Vezi declaraţiile antrenorului Stelei, după egalul cu Pandurii

Sunt supărat și dezamăgit că am condus cu 2-0 și nu am învins. Piovaccari nu trebuia să-și lase echipa în zece oameni. Cu cât trecea timpul mai mult și eram cu unul mai puțini, era în dezavantajul nostru. Am văzut reluările, la ambele faze el nu trebuia să reacționeze așa„, a spus Laurențiu Reghecampf, la DigiSport, la finalul partidei.

Tehnicianul roș-albaștrilor a explicat de ce a ales să joace cu o echipă „experimentală” în meciul cu gorjenii.

Până la urmă, am întâlnit echipa Pandurii, vicecampioana României, care a jucat cu toată echipa. Noi am încercat să dăm șansa unor jucători care nu au evoluat foarte mult până acum. Bine că s-a terminat doar 2-2. În momentul când începi așa bine și conduci cu 2-0, e păcat. Mai ales pentru jucători, care aveau nevoie de o victorie pentru moralul lor. Totuși, sunt mulțumit de jucători, de cum au evoluat.

Citeşte şi STEAUA a condus cu 2-0 pe Pandurii, dar a ratat victoria

Nu a fost niciun test. În funcție de jucătorii care vor pleca și de cei pe care îi vom putea aduce, vom lua deciziile. Până atunci, toți jucătorii sunt ai noștri, îi respectăm și ne vom bucura împreună de câștigarea titlului„, a mai spus Reghecampf.

Citeşte şi Braşovul e pe cale să piardă ambele echipe din Liga 1. Rezultatele etapei a 32-a şi clasamentul