Piovaccari, MESAJ EMOŢIONANT pentru fanii echipei STEAUA

Federico Piovaccari a terminat contractul cu Steaua si revenit in Italia, dar a tinut sa isi ia ramas bun de la suporterii campioanei Romaniei.

26 mai 2014, 06:59
Piovaccari, MESAJ EMOŢIONANT pentru fanii echipei STEAUA

Federico Piovaccari a postat pe Facebook un mesaj pentru fanii echipei Steaua.

„Contractul meu cu Steaua a luat sfarsit. M-am intors la Sampdoria. Am plecat, dar nu fara sa vars o lacrima, si cu inima stransa.

In primul rand, vreau sa ii multumesc lui Mister (n.r. Laurentiu Reghecampf), pentru ca a avut incredere in mine si mi-a dat sperante, lui MM (n.r. Mihai Stoica) pentru ca a fost alaturi de mine la orice greseala pe care am facut-o si tuturor celor care au fost in spatele acestei echipe frumoase.

Le multumesc colegilor mei pentru ca m-au acceptat in familia lor, pentru cum s-au purtat cu mine. Ii multumesc si familiei mele, care mereu m-a sprijinit si mi-a spus ca sunt cel mai bun.

Nu in ultimul rand, le multumesc suporterilor care au fost alaturi de mine si care m-au incurajat. Nu facusem nimic la inceput, dar ei deja imi scandau numele.

Promit ca nu voi uita niciodata aceasta experienta, care m-a facut sa fiu Il Pifferaio!

Despre revenirea la Steaua… Depinde de multe lucruri, dar ar fi o placere pentru mine sa revin candva. Iubesc totul la Steaua. Pana atunci, voi incerca sa fiu cel mai bun, asa cum am invatat de la cei mai buni.

Multumesc tuturor! Nu uitati, Campionii 25″, a fost mesajul transmis de Federico Piovaccari.

Federico Piovaccari a jucat 43 de partide pentru Steaua si a marcat 16 goluri, in toate competitiile: Liga I, Cupa Romaniei, Supercupa Romaniei si UEFA Champions League.