Pippa Middleton s-a îndrăgostit de New York şi îşi caută casă în metropola americană

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, pare că îşi face de cap la New York. Ea a participat la mai multe evenimente mondene, unde a socializat puternic cu elita din metropola americană, iar presa speculează că viaţa de peste ocean îi place atât de mult Pippei, încât o bate serios gândul să se mute acolo.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 06:50
Pippa Middleton s-a îndrăgostit de New York şi îşi caută casă în metropola americană

Aflată doar de câteva zile în metropola americană, Pippa a început deja să fie surprinsă în compania elitei din Manhattan. Controversata britanică a pus ochii pe starul din „Gossip Girl”, Chace Crawford. Pippa l-a cunoscut pe celebrul actor într-o locaţie exclusivistă din New York. Pippa pare că l-a cucerit pe tânăr şi s-a bucurat de atenţia acestuia câteva minute bune, presa de peste ocean notând că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă.

Mai mult, Daily Mail scrie că sora lui Kate Middleton ar putea chiar să se mute la New York, după ce se pare că a vizionat apartamente într-o clădire rezidenţială din Manhattan, unde a ajuns însoţită de un agent imobiliar. VEZI AICI FOTOGRAFIILE

Pippa Middleton, cumnata prinţului William, va lansa în luna octombrie prima sa carte, intitulată „Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends”. Tocmai de aceea, este posibil să petreacă foarte mult timp la New York, pentru promovarea volumului.