Pique, după voictoria Barcei: „Spitalele ar trebui să angajeze cât mai multe asistente. Se va face mult sex”

Barcelona - PSG 6-1. După seara istorică de pe Camp Nou, Gerard Pique a venit cu o nouă declarație memorabilă. Acesta a spus că, de fericire, foarte mulți copii vor fi concepuți, iar spitalele ar trebui să angajeze cât mai multe asistente medicale în următoarele nouă luni.

09 mart. 2017, 08:30

Spitalele ar trebui să angajeze mai multe asistente în următoarele nouă luni, pentru că se va face foarte mult sex în această noapte”, a declarat Pique după meci.

Fundașul Barcelonei a făcut trimitere și la revenirea senzațională a catalanilor din 1986, împotriva suedezilor de la IFK Goteborg. Atunci, aceștia au revenit și au câștigat cu 5-4 la general, semifinala de Cupa Campionilor Europeni, după ce au pierdut cu 3-0 în deplasare. Ulterior, Barcelona a pierdut finala, în fața Stelei, la Sevilla. 

Pique a mai adus aminte și de revenirile cu Chelsea, în semifinalele din 2009, și cu Kaiserslautern, în când Barcelona a întors, de asemenea, după un 0-3 în tur.

Este ceva istoric, nu s-a mai întâmplat înainte. Revenirea împotriva lui Goteborg, nici măcar cele ale lui Iniesta sau a lui Bakero cu Kaiserslautern. Aceasta este cea mai mare. Nu există comparație”, a spus Pique.

Acesta nu a uitat nici de declarația fostului antrenor al Milanului, Arigo Sacchi, și de cea a fostului selecționer al Franței, Raymond Domenech:

Au fost foarte mulți oameni care ne-au îngropat. Antrenori precum Sacchi și Domenech. Într-o zi, vom abdica, dar, acum, încă suntem acolo”, a mai spus Pique.

Acum, apărătorul de 30 de ani începe deja să se gândească la realizarea unei ”triple”, în actualul sezon:

La 3-1 a fost complicat, dar apoi a urmat miracolul. În minutul 87, fanii puteau să plece, dar n-au făcut-o. Au rămas lângă echipă, iar efortul a meritat. Nu vreau să pun presiune și să vorbesc despre câștigarea triplei acum, dar suntem singura echipă din țară capabilă să câștige trei trofee acum”, a precizat Pique.