Pisica neagră, la Guvern. Premierul Ungureanu este superstiţios

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu este superstiţios şi se teme de pisica neagră. Cel puţin aşa susţine Marius Marinescu, preşedintele Federaţiei Protecţiei Animalelor şi Mediului. El a declarat la România TV că primit un apel de la sediul Guvernului, fiind rugat să scape instituţia de cele şase pisici, toate negre.

RomaniaTV.net
27 feb. 2012, 06:49
Pisica neagră, la Guvern. Premierul Ungureanu este superstiţios

Marinescu a relatat la România TV că a fost sunat de „doamna Cecilia Lefter”, care i-a spus că premierul Ungureanu este „superstitios şi vrea să alunge cele şase pisici negre din Guvern”.

„Şi m-a sunat dna Cecilia Lefter să mă roage să trimit pe cineva să prindă acele pisici din Guvernul României fiindcă îl deranjează pe dl prim-ministru Ungureanu. Este un premier superstiţios. Mai mult, dânsa mi-a spus ca deja două pisici sunt moarte, ceea ce m-a deranjat foarte tare. Ce au cu acele animale? Le-am spus că pisica aşa e lăsată de Dumnezeu, are culoarea neagră, putea fi şi albă. Rolul ei e să prindă şoboloni. Doamna s-a supărat că nu ştia la ce sobolani mă refeream. Mă refeream la rozătoare, care sunt dăunători,  nu la demnitari. Eu transmit iubitorilor de animale să stea liniştiţi că aceste pisici vor fi salvate”, a spus Marinescu.