Pisica războinică: Felina care luptă pentru planetă, vedetă pe internet VIDEO

Norman este o pisică deosebită: dintr-o simplă felină leneşă s-a transformat într-un mare luptător pentru protecţia mediului. Ea reciclează, refoloseşte şi reduce, iar mai mult de atât foloseşte energie regenerabilă.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 18:21
Pisica războinică: Felina care luptă pentru planetă, vedetă pe internet VIDEO

Pisica Norman se gândeşte la planeta noastră: se întreabă ce poate să facă mai mult pentru mediu. „A început cu cercetarea zilnică a energiei eoliene şi solare. A început să folosească pungi refolosibile. Apoi a dezvoltat o rutină pentru conservarea energiei. A găsit metode de reciclare a lucrurile stricate. Apoi a fost conservarea apei. Şi refolosirea. A avut un rol important în implementarea unui program de sortare şi reciclare în casa sa. Şi le-a spus şi prietenilor. În plus, Norman mănâncă doar peşte din surse sustenabile”, spune videoclipul. „Pentru Norman, să devină un luptător pentru protecţia mediului nu a fost o călătorie, cu o misiune”.

Nostimul filmuleţ este, de fapt, o reclamă inteligentă pentru World Wildlife Fund (WWF) care transmite mesajul să mâncăm doar fructe de mare din surse sustenabile.

Reclama a fost realizată de agenţia de publicitate John St., din Toronto, Canada.