Pista de biciclete din Iaşi, devenită virală pe net. Un Dorel a reparat-o greşit, altul a făcut-o praf FOTO

Muncitorii trimişi să remedieze o pistă de biciclete din Iaşi, care a circulat în toată lumea pe reţelele sociale nu s-au obosit să întoarcă pavelele, ci le-au montat tot aşa, vopsind în roşu unde era alb.

RomaniaTV.net
31 iul. 2015, 15:55

Pista de biciclişti care a făcut Iaşul celebru în toată lumea pentru modul hazos în care a fost reamenajată după o intervenţie a fost reparată pentru a doua oară. Dar, se pare, tot lui „Dorel” i-a venit rândul să muncească acolo, potrivit ZDI.

După finalizarea acestora, pavelele, unele albe iar altele roşii, pentru delimitarea sensurilor, au fost aranjate alandala, fără ca muncitorii să se mai deranjeze să potrivească pavelele vopsite în alb care delimitau mijlocul pistei. După ce aspectul de arlechin al pistei a fost semnalat municipalităţii, reprezentanţii Primăriei au dispus refacerea.

Citeşte şi Un Dorel ca toţi Doreii. Cum a fost surprins un muncitor în mijlocul zilei, la înălţime FOTO

Aceasta a fost făcută însă tot în dorul lelii. Astfel, pavelele nu au mai fost aşezate pe patul de nisip menit să le fixeze, astfel încât ele clămpăne, putând fi scoase cu mâna. În plus, pavelele vopsite în alb au fost revopsite, de data aceasta în roşu, pentru a semăna cu nuanţa cărămizie a celorlalte. Practic, dacă acum o lună pista era bălţată în alb, acum ea este bălţată în roşu.

Aceasta, deşi cea mai simplă modalitate de rezolvare a problemei era de a întoarce pur şi simplu invers pavelele, cu partea vopsită în jos, urmată de revopsirea liniei continue care împarte pista în cele două sensuri.