Piţi rupe tăcerea: Căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri din viaţa mea

Implicat într-un proces de paternitate de către o fostă amantă, Victor Piţurcă spune că pentru el cele mai importante lucruri în viaţa sunt familia şi căsnicia.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 06:59
Piţi rupe tăcerea: Căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri din viaţa mea

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, a rupt tăcerea după ce a fost implicat într-un scandal legat de o presupusă relaţie extraconjugală.

Piţurcă nu neagă această relaţie, ci recunoaşte că a greşit mult în trecut şi că nu vrea să facă circ din viaţa lui.

„Am greşit şi îmi pare enorm de rău. Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să gândeşti să să-ţi găseşti cuvintele în astfel de momente. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere. Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri în viaţă”, au fost spusele lui Victor Piţurcă, conform Kanal D.

Presupusa amanată a lui Victor Piţurcă, Victoria Blochina, a declarat pentru CanCan Tv că selecţionerul României reprezintă totul pentru ea şi că deşi a ştiut întotdeauna că acesta eset căsăstorit, în timpul relaţiei lor de 15 ani nu s-a simţit niciodată ca amanta lui.