Piţurcă îl avertizează pe Mutu: Nu e bine să pleci pe un alt continent

Selecţionerul sugerează că nu îl va mai convoca pe Briliant la naţională, dacă acesta va alege să se transfere în vară într-un campionat din afara Europei.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 11:17
Piţurcă îl avertizează pe Mutu: Nu e bine să pleci pe un alt continent

Mutu a marcat miercuri seara pentru Cesena, în meciul încheiat 1-1 la Genoa, dar echipa este practic condamnată la retrogradare, aflându-se la 15 puncte sub linie, cu şase etape înaintea finalului de campionat. În aceste condiţii, Adi Mutu este aproape sigur că-i va părăsi pe italieni, iar cele mai generoase oferte sunt de peste Ocean, din SUA şi Brazilia.

Gruparea Vasco Da Gama s-a arătat extrem de interesată de serviciile sale, dar în cazul în care va da curs vreunei oferte de departe Victor Piţurcă l-a anunţat că nu va conta pe el în campania de calificare la CM 2014. „Trebuie să facă ce e mai bine pentru el, pentru echipa naţională. Nu este bine ca el să plece pe un alt continent. Nu am discutat în ultimele zile, nu am auzit de acest proiect al lui, însă vom vedea ce se va întâmpla în continuare„, a declarat Victor Piţurcă.

Pentru Adrian Mutu important este să joace şi să nu fie la o echipă, care va evolua în liga secundă. Greu de crezut, dar nu ştiu dacă Cesena se poate salva de la retrogradare. Depinde foarte mult de drumul lui Adrian în cariera sa, la echipa de club. De asta va depinde şi convocarea lui, la echipa naţională„, a declarat şi Răzvan Raţ pentru Dolce Sport.