Piţurcă revine la vechile obiceiuri. Cantonament de sfârşit de ianuarie pentru „tricolori”

Naţionala a încheiat cu o victorie un 2011 foarte slab. Selecţionerul Victor Piţurcă tocmai a văzut jucătorii la lucru în amicalele cu Belgia şi Grecia şi vrea să-i adune din nou la sfârşitul lunii ianuarie. Se reia astfel obiceiul din precedentele mandate ale lui Piţurcă, de a-i aduna pe "tricolori" şi cu alte ocazii în afara datelor din calendarul FIFA.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 16:01
Piţurcă revine la vechile obiceiuri. Cantonament de sfârşit de ianuarie pentru „tricolori”

La sfârşit de ianuarie, când echipele din Liga I vor fi în plină pregătire pentru partea a doua a sezonului 2011/2012, selecţionerul Victor Piţurcă a decis să organizeze un stagiu de pregătire pentru echipa naţională. Cantonamentul de 12 zile (22 ianuarie – 2 februarie) va avea loc fie în ţară, fie în străinătate, şi va avea ca scop atât testarea de jucători, cât şi consolidarea relaţiilor de joc între cei care au devenit deja obişnuiţi ai prime reprezentative.

Potrivit FRF, decizia organizării acestuii turneu, precum şi a unuia în perioada 25 mai – 5 iunie vine ca urmare a faptului că până la startul preliminariilor CM 2014 în calendarul FIFA sunt disponibile doar două date pentru meciuri amicale.