Piţurcă nu renunţă la milionul de euro de la Vadim

Victor Piţurcă a anunţat după moartea lui Corneliu Vadim Tudor că renunţă la procesul de calomnie intentat politicianului, dar lucrurile stau cu totul altfel.

RomaniaTV.net
29 mart. 2016, 06:40
Piţurcă nu renunţă la milionul de euro de la Vadim

Victzor Piţurcă pare că s-a răzgândit şi continuă procesul în care cerea daune morale de un milion de euro cu urmaşii lui Vadim. Soţia şi cele două fete ale lui Vadim sunt deja părţi în dosarul deschis de Victor Piţurcă, anunţă SpyNews.

Piţurcă, decizie radicală legată de procesul cu Vadim Tudor

„Chiar am vorbit cu avocatul pentru a face toate demersurile să renunţe la acţiunea judecătorească. Pentru mine este un subiect închis”, declarat Victor Piţurcă după moartea lui CV Tudor.

La finalul lunii mai 2014, într-o primă fază a procsului, Tribunalul Bucureşti l-a obligat pe Vadim la plata a 10.000 de lei despăgubiri morale către Piţurcă.

„Îi dau zece mii de pumni în cap. Da ce despăgubiri trebuie să plătească el? Că ne uitam prin gard la Campionatul Mondial! Cine îl ţine în braţe? Burleanu? Doi impostori! Mănânc din aştia la micul dejun dar imi e teamă să nu fac indigestie”, a reacţionat Vadim.

Victor Piţurcă îi ceruse lui Vadim Tudor un milion de euro şi scuze publice pentru că ar fi fost jignit în mai multe publicaţii şi emisiuni TV.