Pivinceru şi Tăriceanu participă la şedinţa conduceriii PNL

Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, precum şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu au venit, luni dimineaţă, la şedinţa conducerii PNL unde ar urma să se decidă validarea propunerilor pentru posturile de secretar de stat, dar şi validarea unor propuneri de excluderi.

RomaniaTV.net
14 ian. 2013, 08:32
Pivinceru şi Tăriceanu participă la şedinţa conduceriii PNL

Ministrul Justiţiei a ajuns cu puţin înaintea şedinţei conducerii PNL, însă nu a făcut declaraţii cu privire la motivul participării la reuniune.

De asemenea, la şedinţa PNL a venit fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, precum şi o serie de miniştri şi foşti miniştri PNL.

Prima şedinţă a conducerii PNL din acest an, dar şi prima după învestirea Guvernului USL în decembrie, are pe ordinea de zi validarea secretarilor de stat ce revin liberalilor, precum şi o discuţie în ceea ce priveşte posibilele excluderi din partid, Cătălin Cherecheş fiind primul vizat.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat într-un interviu pentru gândul, că primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a trădat partidul, iar „trădătorii îl dezgustă şi indignează”. Liberalul l-a criticat şi pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu despre care a spus că a „procedat neinspirat” când a devenit „secundantul lui Chiliman”. 

Liberalii se întrunesc luni în şedinţa Biroului Politic Central şi în Consiliul Naţional Executiv pentru a vota lista secretarilor şi a sub-secretarilor de stat, dar şi pentru a discuta ultimele afirmaţii acide făcute de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, la adresa lui Crin Antonescu. Un alt primar aflat pe lista neagră, din cauza nesusţinerii candidaţilor PNL la parlamentare, este edilul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.