Pixie Curtis s-a pensionat la numai 12 ani, după ce a devenit milionară în doi ani de muncă. Câți bani câștigă tânăra inlfluenceriță din YouTube

Influencerița Pixie Curtis a câștigat atât de mulți bani până la vârsta de 12 ani, încât a decis că a venit vremea să se pensioneze după doar doi ani de muncă.

17 aug. 2023, 15:20
Pixie Curtis s-a pensionat la numai 12 ani, după ce a devenit milionară în doi ani de muncă. Câți bani câștigă tânăra inlfluenceriță din YouTube
Pixie Curtis, pensionară la 12 ani

Pixie Curtis are doar 12 ani, dar a câștigat atât de mulți bani din YouTube și din alte rețele sociale, încât a decis că a venit momentul să iasă la pensie. Primește lunar o sumă colosală, asă nu va mai fi nevoită să muncească vreodată.

Pensionarea unui copil este cu siguranță o situație neașteptată și demnă de invidiat pentru persoanele care muncesc opt ore pe zi și nu se apropie deloc de banii pe care Pixie Curtis îi câștigă din streaming pe YouTube. Fetița de 12 ani și-a cumpărat și o mașină de lux, chiar dacă nu are permis, dar și o casă spectaculoasă în care locuiește cu părinții ei.

Citește și: A apărut prima Academie pentru ciobani. 20 de „studenţi” vor să înveţe intensiv transhumanţa

Născută în Australia, Pixie Curtis este, în aparență, o fetiță obișnuită, dar cu siguranță nu este un copil de rând. A câștigat milioane de dolari din YouTube, dar a considerat că este vremea să se retragă din poziția de CEO a companiei sale, Pixie’s Fidgets, care creează jucării senzoriale pentru copii.

Mama ei, Roxy Jacenko, i-a propus fiicei sale să organizeze o petrecere de pensionare, după ce i-a amintit cât de important este echilibrul dintre educație și antreprenoriat.

„Pixie renunță temporar la afacerea ei cu jucării, pentru a se concentra la studiile sale. I-a fost greu să ia această decizie, însă am discutat cu întreaga familie și am luat decizia că, deși a fost o călătorie uimitoare, este timpul ca Pixie să se gândească la admiterea la liceu, care se apropie cu pași repezi”, a declarat mama acesteia.

Citește și: Alexia Eram și-a cumpărat mașină nouă. Ce conduce acum fiica Andreei Esca: „În pofida a ceea ce ar putea crede unii, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate”

Pixie Curtis s-a retras din lumea afacerilor la doar 12 ani, dorindu-și să se ocupe de dezvoltarea sa personală și de educație.

Petrecerea de „pensionare” a avut loc în Sydney, subliniind astfel realizările sale, printre care se numără influența pe care o are în mediul online, în special pe canalul de Youtube, și de dezvoltarea unei afaceri din care primește un salariu de 133.000 de dolari pe lună. Pixie Curtis și-a achiziționat un Mercedes Benz și un apartament într-o zonă bine cotată în Singapore. Fetița ar avea o avere de 13 milioane de dolari.