Alexia Eram și-a cumpărat mașină nouă. Ce conduce acum fiica Andreei Esca: „În pofida a ceea ce ar putea crede unii, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate”

Alexia Eram și-a cumpărat mașină nouă. Este fiica Andreei Esca, iar asta nu a fost mereu în avantajul ei, pentru că, de multe ori, a fost acuzată că unele reușite s-au datorat acestui lucru. Cu toate astea, tânăra le dă peste nas răutăcioșilor și le arată bolidul pe care și l-a achiziționat din banii ei.

16 aug. 2023, 14:03
Alexia Eram și-a cumpărat mașină nouă. Ce conduce acum fiica Andreei Esca: „În pofida a ceea ce ar putea crede unii, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate”
Alexia Eram și-a cumpărat mașină nouă

Alexia Eram și-a cumpărat mașină nouă. Iubita lui Mario Fresh mărturisește că și-o dorea de ceva vreme, însă nu a avut până acum resursele necesare pentru a și-o cumpăra. Însă, a reușit să își strângă bani și să-și autoturismul mult dorit.

Citește și: Mario Fresh, testat cu detectorul de minciuni dacă a înşelat-o sau nu pe Alexia Eram. Dezvăluire după şapte ani de relație: „Oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă?” VIDEO

Alexia Eram și-a cumpărat mașină nouă

Fiica Andreei Esca mărturisește că, în ciuda a ce cred mulți internauți, ea nu mai acceptă bani de la părinții săi încă din facultate. Încă din anul doi de facultate, Alexia Eram  este total independentă, ba chiar se bucură și de câștiguri substanțiale, lucru care i-a permis să-și cumpere o mașină de lux, în valoare de 60.000 de euro.

Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mășinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile, dar necesare pentru o zi de muncă.

Și m-a și plimbat prin vacanțe. A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei, din anul 2 de facultate. Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă…”, a scris Alexia Eram pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)