Plăcerea vinovată a lui Mihai Leu: Niciodată nu am putut refuza asta!

Mihai Leu a câştigat bătălia cu cancerul, dar continuă să acorde o mare atenţie stilului său de viaţă, inclusiv a regimului alimentar.

06 oct. 2015, 11:01
Plăcerea vinovată a lui Mihai Leu: Niciodată nu am putut refuza asta!

Mihai Leu a avut dintotdeauna grijă ce şi cât mănâncă, iar de când a fost diagnosticat cu cancer regimul său a devenit mai drastic. Între timp, fostul campion de box şi de raliuri a câştigat bătălia cu boala, dar în continuare a rămas foarte chibzuit la mâncare.

Cred că niciodată nu am refuzat acest desert. Îmi plac foarte mult clătitele, iar de-a lungul timpului, în momentele în care m-am aflat în afara țării, acest desert era o legătură cu țara și îmi dădea sentimentul că sunt acasă. Anna mă alintă și câteodată o rog să îmi prepare clatite chiar la micul dejun. Însă, sunt momente când le evit. Întotdeauna înainte de meciuri nu mâncam dulce și niciodată înainte de o cursă la raliu. La raliu este mai dificil însă, deoarece la Arad se fac clătite tare bune„, a spus Mihai Leu pentru a A3.

Vezi şi Mihai Leu arată EXCELENT la un an după ce a fost diagnosticat cu CANCER

Mihai Leu este primul campion mondial al României la box profesionist, el fiind unul dintre cei cinci foşti campioni mondiali care s-au retras neînvinși din cariera de box profesionist. De asemenea, în 2003 el a devenit campion naţional de raliuri.