Plaja din România cu apa turcoaz. Turiştii sunt impresionaţi: „Exact ca în Grecia”

Plaja din România cu apa turcoaz. De câţiva ani buni, când vine perioada concediilor, românii preferă să meargă pe alt litoral şi nu la noi în ţară. În primul rând, din cauza preţurilor exagerate, în raport cu ce oferă şi în al doilea rând, condiţiile.

24 iul. 2022, 09:40
Plaja din România cu apa turcoaz. Turiştii sunt impresionaţi: „Exact ca în Grecia”
Plaja din România cu apa turcoaz

Plaja din România cu apa turcoaz. Ei bine, turiştii care au preferat litoralul românesc au avut parte de o surpriză extrem de plăcută, aproape au crezut că sunt în Grecia. Şi asta pentru că cei aflați pe plaja din Eforie Sud au fost impresionaţi, sâmbătă, de culoarea Mării Negre. Aceasta era turcoaz, „exact ca în Grecia”, asa cum se scrie pe pagina de Facebook „Eforie Onine”, o platformă a iubitorilor acestei stațiuni de pe litoral.

Citeşte şi: Cum arată hotelul construit de Andreea Bănică și soțul ei în Eforie Nord. Artista își vede visul cu ochii, va fi inaugurat în doar câteva zile

Plaja din România cu apa turcoaz

Comentariile nu au întârziat să apară şi, ca de obicei, acestea erau împărțite. Dacă unii au spus că cel mai frumos, la mare, este în țara noastră, cei mai mulți au scris că prețurile de pe litoralul românesc sunt mai mari decât în Grecia.

În schimb, turiștii aflați pe plaja stațiunii Eforie Nord au fost martorii unui eveniment și mai spectaculos. Ei au avut ocazia să se bucure de un adevărat spectacol al naturii și au rămas, pur și simplu, fără cuvinte când au văzut doi delfini la doar câțiva metri de mal.

Prețuri colosale pe litoralul românesc în această vară

Deținătorii plajelor de pe litoralul românesc fac bani frumoși zilnic dorința turiștilor de a petrece o zi la plajă. Cei mai mulți dintre ei se plâng că sunt exagerate și că nu pot face față. Desigur, prețurile diferă de la o stațiune la alta.

Pe multe plaje private nu este permis să îți întinzi cearceaful, așa că, vrei, nu vrei, cam ești nevoit să iei șezlong. Cheltuiala care vine odată cu închirierea unui șezlong sau baldachin pe litoral variază între 20 și 200 de lei, în funcție de stațiune.

Cele mai mari prețuri sunt în Mamaia. Rămâne și în acest an cea mai scumpă stațiune de pe litoral. Prețul mediu pentru un șezlong este de 50 de lei pe zi. Un baldachin poate ajunge să coste chiar și 200 de lei pe zi. În Constanţa, un şezlong la Plaja Modern costă 20-25 de lei, în timp ce în Năvodari, se găsesc şezlonguri şi la 15 lei pe zi.