PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Cristian Sima. Daniel Dăianu spune că a pierdut 280.000 de euro

Daniel Dăianu a anunţat că va depune plângere penală împotriva lui Cristian Sima, declarând că a fost păgubit de către brokerul fugar cu 280.000 de euro.

RomaniaTV.net
13 oct. 2012, 12:51
PLÂNGERE PENALĂ împotriva lui Cristian Sima. Daniel Dăianu spune că a pierdut 280.000 de euro

„Sunt o persoană care are o pierdere. Sima a spus public că a mers cu plasamentele dincolo de înţelegerea avută cu mine. Deci, în zilele următoare voi depune o plângere penală. Mă voi consulta şi cu avocatul meu”, a afirmat Daniel Dăianu, la un post de televiziune.

Fostul ministru al Finanţelor a precizat că toţi păgubiţii ar trebui să depună plângeri penale, întrucât în caz contrar se va înţelege că brokerul Cristian Sima e nevinovat.

Fostul ministru de Finanţe a pierdut aproximativ 280.000 de euro, din cauza unor plasamente făcute de brokerul Cristian Sima.

În scrisorile trimise de către Cristian Sima au apărut numele mai multor persoane care ar fi fost prejudiciate de către acesta: Daniel Dăianu, Irina Schrotter, Robert Turcescu şi Marie Rose Mociorniţă.

Cristian Sima a declarat, vineri seara, că se află la Reykjavik. Brokerul a precizat că motivul pentru care a plecat din ţară este frica de faptul că unii clienţi s-ar putea răzbuna pentru anumite sume de bani pe care acesta le-ar fi pierdut.

„Vreau să văd fiecare cât cere, dacă cere 90.000 sau 160.000. (..) Am pierdut în jur de 2 milioane de euro şi 2 milioane de dolari”, a precizat Cristian Sima.