Plângerea depusă de Dragnea jr. împotriva lui Ştefan Caramitru pentru ameninţare şi hărţuire a fost clasată

Publicat: Joi, 14 Martie 2019 11:30 // Actualizat: Joi, 14 Martie 2019 11:30 // Sursa: romaniatv.net

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au clasat dosarul deschis în urma unei plângeri depuse de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, care a reclamat că a fost agresat verbal pe stradă de Ştefan Caramitru, fiul lui Ion Caramitru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, Andreea Ceauşu, în acest dosar au fost efectuate cercetări in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, hărţuire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Dosarul a fost clasat pentru că faptele nu sunt prevăzute de legea penală sau faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii, potrivit Agerpres.

În septembrie 2018, Valentin Dragnea şi soţia acestuia au depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 în care au reclamat că au fost agresaţi verbal pe stradă de Ştefan Caramitru.

Ştefan Caramitru a explicat la acea vreme că a avut un incident minor cu Valentin Dragnea, cei doi locuind pe aceeaşi stradă din cartierul Cotroceni din Bucureşti. Fiul lui Ion Caramitru susţinea că a fost „persiflat” de soţia lui Valentin Dragnea, iar el le-a reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea faţă de cetăţeni.

Caramitru mai spunea că i-a fost greu să nu reacţioneze la un atac verbal, mai ales după experienţa avută în noaptea de 10 august la protestul din Piaţa Victoriei.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara pe 24 septembrie 2018 că fiul său a fost agresat de mai multe ori, motiv pentru care a decis să depună o plângere penală.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 mar 16:21
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
?
s-a plâns băiatu lu tătucu ca să-l dovedească averea că nu este el flaimucu
?

ăla care are-o barbă de-o proieminență extraordinară
... mai-mai ca buza lui tac-su superioară...
,
de și-a-mbrăcat-o în mustață ca să nu-i mai lucească mucu
și la fel să nu se-mbuce în colți ca javrele-n coltuce
când vrea odrasla să își țuce
,
Așa cum se îmbucă aici
Încât, și dacă stai pe scaun, pici

?
Ai un CONCIS ca să mi-l zici
???
.
1
EUR
4.7274
RON
19 Aug
noapte 15 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H