Plângerea Elenei Udrea contra procurorilor DNA a fost CLASATĂ de Inspecţia Judiciară

Plângerea depusă de Elena Udrea la Consiliul Superior al Magistraturii, în care îi acuza pe procurorii DNA de abuzuri, a fost clasată de Inspecţia Judiciară, informează România TV.

28 mai 2015, 10:53
Plângerea Elenei Udrea contra procurorilor DNA a fost CLASATĂ de Inspecţia Judiciară

Inspecţia Judiciară a analizat plângerea Elenei Udrea, care acuza abuzuri din partea procurorilor anticorupţie care instrumentează dosarele în care este urmărită penal, şi a decis să claseze cazul.

Purtătorul de cuvânt al IJ, Tamara Manea, a precizat că s-a luat decizia clasării deoarece în urma verificărilor prealabile nu s-au constatat indicii ale comiterii vreunei abateri disciplinare de către procurorii care au instrumentat cauza.

Elena Udrea susţinea în plângere că procurorii adună probe doar împotriva ei şi că unele denunţuri ar fi fost făcute la presiunea anchetatorilor. Inspecţia Judiciară a stabilit însă că aspectele semnalate de Udrea, nu se confirmă şi că procurorii au instrumentat corect dosarul, astfel că au clasat plângerea.

CITEŞTE ŞI Alina Bica, dezvăluiri despre relaţia cu Elena Udrea: Am cunoscut-o cu o altă faţetă decât o ştie lumea VIDEO