Plângeri trăsnite la ANPC: Găină congelată, refuzată la amanet

Publicat: Joi, 29 Martie 2012 10:45 // Actualizat: Joi, 29 Martie 2012 16:39 // Sursa: adevarul.ro

Zeci de reclamaţii primite de angajaţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au un conţinut ce oscilează între penibil şi trăsnit. În acest sens, instituţia a realizat un top cu cele mai amuzante sesizări făcute de consumatorii nemulţumiţi.

"Am luat un pepene roşu stricat de la Piaţa Moghioroş de la un nene cu şapcă roşie". Aşa sună una dintre plângerile care au ajuns anul trecut la ANPC, potrivit adevarul.ro.

Un alt român a reclamat că a fost refuzat atunci când a vrut să amaneteze o găină congelată.

Tot la ANPC s-a plâns şi o doamnă nemulţumită de o lucrare funerară. "Figura îngeraşului de piatră i s-a părut prea tristă", s-a plâns femeia.

O altă doamnă a reclamat faptul că "apa de la robinet are un efect special asupra ei după ce o consumă: o împiedică să frâneze în timpul conducerii autovehiculului".

Un bărbat a reclamat vitrina prea curată a unui magazin, în care, fără s-o observe, a intrat şi s-a rănit. Un altul a fost deranjat de o turmă de oi care trecea zilnic prin faţa casei sale.

O reclamaţie mai bizară este cea a unei femei care reclama un magazin de pompe funebre, deoarece noaptea era lăsată lumina aprinsă în magazin şi imaginea sicrielor şi a obiectelor funerare i se părea sinistră.

O doamnă, deranjată de calitatea lucrării dentare, a scos-o din gură, invitând comisarii ANPC să încerce dumnealor s-o probeze şi să se pronunţe dacă ei o pot purta fără să-i deranjeze.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H