Planta banilor. Unde se amplasează în casă ca să ai noroc la bani

Planta banilor. In feng shui-ul traditional, exista plante care sporesc energia abundentei si de aceea poarta numele de planta banilor. Planta banilor se asaza, de regula, in centrul bunastarii dintr-o casa, dar poate fi benefic si in alte zone ale casei.

RomaniaTV.net
20 oct. 2018, 06:33
Planta banilor. Unde se amplasează în casă ca să ai noroc la bani

Cum alegi planta banilor

Poti alege orice planta sanatoasa, vibranta ca planta banilor, pentru ca energia aduce prosperitatea, nu denumirea. Fii sincer cu tine insuti si alegea planta care ti se potriveste cu adevarat, in functie de abilitatile tale de a o ingriji cum se cuvine. Daca ai tendinta de a „omori” plantele, atunci poate este mai bine sa te orientezi spre o planta banilor artificiala.

Plantele suculente sau plantele tropicale pot fi o buna alegere intrucat n-au nevoie de o ingrijire speciala. Au nevoie de lumina din belsug si trebuie udate imediat ce pamantul s-a uscat. Daca zona bunastarii din casa ta nu este foarte bine luminata, alege varianta artificiala sau o planta care sa nu solicite foarte multa lumina.

Pachira aquatic (Castan Malabar)

Pachira aquatica este un copac vesnic verde, originar din America Centrala si nordul Americii de Sud. In natura ajunge la inaltimi de pana la 20 metri. Crescut in ghivece nu atinge inaltimi impresionante, ramanand un copacel. O planta foarte apreciata in feng-shui, avand, dupa cum ii spune si numele, o contributie in bunastarea familiei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.