Planta-minune pe care să o ai în casa dacă vrei să ai noroc în dragoste. Aduce echilibrul și armonia în orice relație

Sunt unele plante care îți pot influența modul în care decurge viața ta. Dacă le ai în casă, ele pot ba să-ți aducă marea dragoste, bani, sănătate, noroc, etc.

10 feb. 2024, 18:31
Planta-minune pe care să o ai în casa dacă vrei să ai noroc în dragoste. Aduce echilibrul și armonia în orice relație

Planta – minune pe care să o ai în casa dacă vrei să ai noroc în dragoste. Plantele, în general, sunt foarte utile pentru că îți oxigenează casa, dar sunt și unele care îți pot aduce bunăstare pe mai multe planuri ale vieții.

Spre exemplu, o plantă specială te ajută să ai noroc în dragoste. Dacă vrei să îți găsești jumătatea anul acesta, e necesar să ții planta în preajma ta cât mai mult. E de preferat să o ai în casă. E o plantă cu energii puternice este Spathiphyllum, cunoscut drept Crinul Păcii. Lidia Fecioru a spus că planta e un simbol al armoniei și iubirii.

Citește și Motive întemeiate pentru care este extrem de important să mănânci ceapă. E un miracol pentru sănătate

Planta cunoscută drept Crinul Păcii aduce echilibrul într-o relație

Potrivit specialiștilor, planta, cunoscută drept Crinul Păcii, ar trebui să fie prezentă în locuința oricui fiindcă atrage echilibrul și dragostea într-o relație. Planta aduce îndeplinirea dorințelor pe plan amoros, iar cei singuri trebuie să o aibă în casă, spune Lidia Fecioru.

O poți ține oriunde în casă, în felul acesta cresc șansele de a găsi un partener stabil.

Spathiphyllum are frunze mari, de culoare verde închis, și face flori albe asemănătoare cu floarea albă. Mulți o aleg pentru a purtifica aerul, dar și pentru că influențează viața amoroasă. Planta trebuie ținută într-un loc luminos, așa că cel mai bine ar sta lânga fereastră sau undeva unde ajunge lumina la ea.

Citește și Alimentul banal care accelerază slăbirea, dezvăluit de Mihaela Bilic. „Este esenţial în orice dietă”

Mare atenție, însă, căci nu trebuie pusă în bătaia directă a razelor soarelui fiindcă frunzele se pot usca și pot deveni galbene. În ceea ce privește temperatura, cel mai bine rezistă la 20 – 28 de grade Celsius.

Îi trebuie și umiditate, atât la nivelul solului, cât și umiditate atmosferică. Până următoarea dată când o uzi pământul trebuie să se usuce, dar nu să ajungă să se crape.