Plante care cresc libidoul

Lipsa apetitului sexual poate fi cauzată de mulți factori. Poate să fie comunicarea proastă, continua schimbare a nivelurilor hormonale și stresul – ăștia sunt cei mai des întâlniți factori. Chiar dacă, la început, nu-i dai prea multă importanță, totuși, asta va ajunge să-ți afecteze relația într-un mod care o să-ți scape de sub control.

RomaniaTV.net
04 apr. 2018, 08:36
Plante care cresc libidoul

Ceea ce nu știu majoritatea oamenilor este că există remedii sută la sută naturale care, prin proprietățile lor, îți cresc nu doar libidoul, ci și energia vitală, în sine.

Rădăcina de maca

Unul dintre cele mai vechi remedii pentru tratarea dezechilibrelor de minerale esențiale. Fă o infuzie de o lingură de maca (o găsești în magazinele naturiste), lasă să se răcească, strecoară, bea-o dimineața. Dacă simți că nivelul de energie ți-a scăzut spre după-amiază, poți să mai bei o cană.

Maca e puternic revitalizantă, n-o bea seara. Dacă n-ai chef să-ți bați capul cu infuzia, caută suplimente sub formă de capsulă. Iei un hap dar știi că face.

Gingko Biloba

E foarte cunoscută pentru beneficiile sale pentru sistemul cardiovascular, dar, în egală măsură, crește nivelul energiei și pe cel al dorinței sexuale.

E o plantă afrodisiacă, bună și pentru femei, și pentru bărbați. Îmbunătățește circulația și ajută sistemul nervos să răspundă mai eficient la stimuli.

Bea-l tot sub formă de infuzie, pe stomacul gol, în fiecare dimineață.

Angelica

Plantă foarte cunoscută pentru proprietățile ei terapeutice în domeniul sexual. Crește, la femei, producția de estrogen și lubrifiază zona intimă. Stimulează circulația și ajută și erecția.

Infuzează 10 minute 15 g de plantă în 250 ml de apă fiartă și bea. Nu excela cu băutul.

Ginseng

Crește nivelurile de energie și contribuie și la activarea zonei sexuale. Descrește stresul și anxietatea, cei doi factori care tind să afecteze libidoul. Îmbunătățește circulația și crește sensibilitatea la stimularea sexuală. Infuzează o lingură de rădăcină de ginseng într-o cană cu apă fierbinte timp de 10 minute. Strecoară și bea dimineața pe la 10, cel puțin de trei ori pe săptămână.

Ochii dezvăluie orientarea sexuală