Planul lui Dan Şucu pentru a îmbogăţi Rapidul: „10% intră în bugetul Rapidului şi ajută la dezvoltarea viitorului giuleştean”

Rapidul a lansat la sfârşitul săptămânii trecute marca de bere "Giuleşteana", iar patronul Dan Şucu susţine că aceasta este deja un succes, astfel că anunţă extinderea iniţiativei şi înspre alte categorii de produse.

29 nov. 2022, 18:08
Planul lui Dan Şucu pentru a îmbogăţi Rapidul: „10% intră în bugetul Rapidului şi ajută la dezvoltarea viitorului giuleştean”

Dan Şucu încearcă să urmeze modelul de afaceri al merilor cluburi occidentale şi începe să folosească brandul Rapid pentru a comercializa diferite produse, dar anunţă că intenţionează chiar să vândă licenţe sub care diverşi producători îşi pot vinde produsele branduite cu „Rapid”.

„Duminică deja se epuizase tot stocul de 3.000 de sticle, iar astăzi, mâine, va trebui reaprovizionat. Îmi face placere să vă precizez că 10% din suma pe care dumneavoastră, suporterii, o plătiți pentru bere, intră în bugetul Rapidului și ajută la dezvoltarea viitorului giuleștean. Noi ne-am gandit că, în cazul în care 400-500 de mii de sticle vor fi vândute într-un an, Rapid va încasa peste 100.000 de euro”, a declarat Șucu, prin intermediul paginii de Facebook a alb-vișiniilor.

Citeşte şi: Iran vs. SUA, meciul cu cea mai puternică încărcătură politică de la Mondialul din Qatar. Istoricul conflictelor dintre cele două state

De asemenea, Dan Șucu își dorește ca în următorul an Rapid să vândă peste 50 de licențe cu produse care să poarte însemnele clubului din Giulești

„Ne dorim ca în primul an să vindem peste 50 de licențe. Dacă tăticii vor să bea o bere de calitate, și pentru copii un suc de cătină sănătos ar fi binevenit! Și de ce n-ar vrea și mămicile o cafea bună sau un pahar de vin, toate sub brandul Rapid? Idealul este sa ne întâlnim cu toții pe stadion, la meci”, a mai spus Şucu, potrivit Gsp.

Citeşte şi: Gigi Becali a numit un nou antrenor la FCSB. Surpriză de proporţii: „Va fi ajutat de Mihai Pintilii”