Planul SECRET al lui Dan Diaconescu pentru Gigi Becali și partidul acestuia

Dan Diaconescu spune că vrea să lupte pentru ca Becali să îşi recâştige dreptul să candideze la funcţii publice. Diaconescu spune că nu exclude o alianţă cu PNG, dacă aceasta va fi posibilă din punct de vedere juridic.

22 ian. 2014, 07:50
Planul SECRET al lui Dan Diaconescu pentru Gigi Becali și partidul acestuia

România TV vă prezintă în exclusivitate răspunsul uluitor al lui Dan Diaconescu la propunerea lui Gigi Becali, de a face o alianţă între PP-DD şi partidul latifundiarului. DD nu doar că ar face o alianţă cu PNG-ul, dar l-ar şi pune pe Becali pe lista de europarlamentare. Diaconescu promite să lupte ca Becali să poată candida. Totul, în urma unei discuţii pe care a avut-o cu Becali chiar înainte ca acesta să intre în închisoare.

Citeşte şi Dan Diaconescu a plecat în străinătate să adune voturi din diaspora pentru europarlamentare

Aşteptăm ca PNG să se legalizeze, nouă ne-a luat aproape 2 ani. Aştept ca ei să devina un partid oficial, sau să redevină un partid oficial, apoi să vedem statutul nostru care interzice până una alta orice alianţă. Dacă se va putea juridic, de ce nu? Mi l-aş dori pe Becali pe lista mea, a PPDD pentru europarlamentare. Poate se intâmplă un miracol şi va fi lăsat să candideze la europarlamentare. Poate face un recurs doar în sensul ăsta. Eu am vorbit cu Becali după ce a fost condamnat şi înainte de a fi încarcerat noi ne impăcaserăm şi l-am întrebat, Gigi, eu cu ce pot să te ajut şi el a zis cu PPDD-ul. Noi aveam 100 de puncte celebre, mai adăugăm unul 101, eliberarea lui Becali, graţierea, amnistiere„, a declarat Dan Diaconescu.

Citeşte şi LOVITURĂ DURĂ pentru partidul lui Dan Diaconescu. Grupul PPDD dispare din Senat