Planul unui îndrăgostit ca să-şi vadă iubita în vreme de pandemie. Cum s-a terminat aventura tânărului

În plină pandemie de coronavirus, un tânăr în vârstă de 20 de ani din America a avut o idee trăsnită ca să ajungă în Germania, acolo unde locuieşte iubita sa. A fost la un pas să reuşească, însă a fost prins de autorităţi. 

19 mai 2020, 18:32
Planul unui îndrăgostit ca să-şi vadă iubita în vreme de pandemie. Cum s-a terminat aventura tânărului

Tânărul în vârstă de 20 de ani a luat un avion care pleca de la Washington cu destinația Frankfurt. Odată ajuns pe aeroportul german, pentru a scăpa de control, s-a deghizat în agent de întreținere local. A luat o vestă reflectorizantă și a înșfăcat doi saci de gunoi. A încercat să convingă personalul de securitate că trebuie să golească pubelele din spatele postului de control al pasagerilor. Unul dintre agenții de securitate a observat imediat că tânărul nu avea legitimația la vedere şi și-a dat seama că nu înțelegea limba germană. Planul tânărului a fost dat peste cap şi a fost săltat de poliția germană, scrie digi24.ro.

La interogatoriu, a mărturisit că a pus la cale acest plan pentru a ajunge la iubita sa de care îi era foarte dor.

„Chiar dacă a atins pubelele, el s-a aflat tot în zona de tranzit a aeroportului și deci în fața controlului poliției de frontieră de la intrarea în țară”, a fost verdictul dur al poliției.

A doua zi, tânărul îndrăgostit a fost urcat la bordul cursei directe către Washington. Însă a fost iertat și nu s-a ales nici măcar cu o amendă. A rămas, însă, cu dorul de iubita de care s-a aflat, totuși, atât de aproape.

Germania a interzis zborurile comerciale pe durata pandemiei. Nu sunt permise decât călătoriile de afaceri sau deplasările motivate de circumstanțe excepționale, de pildă o înmormântare.

Citeşte şi Noi simptome ale infectării cu coronavirus. Care sunt acestea