Planurile lui Mircea Sandu pentru gazonul de pe Arena Naţională: Deplorabil. Se udă cu un furtunaş

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că suprafaţa de joc de pe Arena Naţională va fi schimbată din nou în perioada 15-26 august.

06 iul. 2013, 18:11
Planurile lui Mircea Sandu pentru gazonul de pe Arena Naţională: Deplorabil. Se udă cu un furtunaş

Am căzut de acord pe un calendar de schimbare a întregii suprafeţe de joc în luna august, între 15 şi 26. Vine Supercupa, joacă Astra, Steaua joacă pe 16, apoi turul trei, play-off-ul, care se joacă undeva la finalul lui august. Vom face o cerere la UEFA ca să joace returul la finalul lui august, pentru că turul s-ar suprapune cu schimbarea gazonului. Nu ştiu a câta oară este, dar atât timp cât nu luăm instrumentele de întreţinere şi nu dăm unei firme specializate, care are ştiinţa necesară, nu vom avea gazon, pentru că nu este un gazon ca la ALPAB„, a spus Sandu.

Citeşte şi Gazonul de pe Naţional Arena a CEDAT la antrenamentele finalistelor Europa League

Mircea Sandu a afirmat că terenul de pe Arena Naţională se prezenta într-o stare foarte proastă şi era udat cu un furtun, deoarece aspersoarele erau stricate. „Că s-a stricat un aspersor, nu poate fi dat drumul la apă. Gazonul de afară e galben-maro. Terenul arăta deplorabil, se uda cu un furtunaş. Abia acum am aflat că nu s-a făcut recepţia la stadion. Pentru trei pomi uscaţi, nu pot să îi taie, pentru că au nevoie de aprobări„, a completat Sandu.

Citeşte şi Oprescu: Să mor dacă mă aşteptam să arate atât de bine gazonul!


loading...