Planurile lui Nazare: 2012 este anul implementării proiectelor la Ministerul Transporturilor

Anul 2012 va fi dedicat implementării proiectelor cu fonduri europene, proiecte contractate în timpul mandatului fostului ministru Anca Boagiu, a declarat, vineri, noul ministru Alexandru Nazare, cu ocazia preluării mandatului de ministru al Transporturilor.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 15:35
Planurile lui Nazare: 2012 este anul implementării proiectelor la Ministerul Transporturilor

Sunt conştient de responsabilitatea pe care o am. Anul trecut am impus ordine, dar 2012 este anul implementării la Ministerul Transporturilor. Mă uit în sală şi văd mulţi directori de companii şi vă spun că trebuie să turăm motoarele la maxim pentru a reuşi şi vom reuşi’, a spus Alexandru Nazare.

Acesta a precizat că în 2012 ministerul va trebui să atingă două ţinte: accelerarea absorbţiei fondurilor europene şi eficientizarea şi restructurarea companiilor de stat din subordinea MTI.

Comisiile economice reunite pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor şi Senat şi comisiile pentru privatizare au avizat favorabil, miercuri, în unanimitate, candidatura lui Alexandru Nazare pentru portofoliul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.