Plata TVA pe drepturile de autor ar putea fi anulată

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seară, la Antena 3, că a discutat cu ministrul Finanţelor, Florin Georgescu, despre anularea plăţii TVA pe drepturile de autor, aşa cum a promis.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 20:56
Plata TVA pe drepturile de autor ar putea fi anulată

Să nu dau toate veştile bune deodată, am discutat cu Georgescu şi o să primesc o recunoaştere a faptului că mă ţin de cuvânt. Am discutat şi am acordul de principiul. Trebuie doar să vadă impactul bugetar„, a explicat Victor Ponta.

În cadrul aceluiaşi interviu, premierul a pecizat că nu se aştepta ca moţiunea să treacă şi să dea jos Guvernul ungureanu.

Traian Băsescu doarea să păstreze Guvernul Ungureanu, dar Parlamentul… M-a surprins trecerea moţiunii nu mă aşteptam să putem da jos Guvernul Ungureanu„, declarat Ponta.

Despre contractul cu Chevron, Ponta a declarat: „Am anunţat şi pe Chevron că se suspendă orice autorizare până ce se stabileşte standardul european de protecţie a mediului şi de singuranţa în ceea ce priveşte această sursă de energie. Cu gazele de şist… e trecut în programul de guvernare. Nu ne apucăm să vindem iar Cuprumin cum a vrut Guvernul Ungureanu… Avem 4 luni în care venim cu o strategie…. în parteneriat public-privat care să ne asigure că resursele rămân în cadru în care decizia aparţine României. La Roşia Montană şi eu vreau locuri de muncă, dar trebuie rezolvate garanţiile de mediu„.