Platforma pentru obţinerea granturilor în valoare de un miliard de euro a devenit operaţională

Publicat: Marţi, 15 Septembrie 2020 10:38 // Actualizat: Marţi, 15 Septembrie 2020 10:39 // Sursa: romaniatv.net

Ministerul Economiei a anunţat că platforma unde se pot înscrie cei care doresc să obţină granturi în valoare de un miliard de euro a devenit operaţională marţi. Guvernul a aprobat în 31 iulie OUG 130/2020 privind acordarea unor granturi de un miliard de euro în total pentru firmele afectate de criza Covid-19, din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operaţional Competitivitate 2014-2020.

Începând de marţi, platforma unde se pot înscrie cei care doresc să obţină granturi în valoare de un miliard de euro este activă pe linkul https://granturi.imm.gov.ro, etapa de creare profil, user şi parolă, etapa premergătoare lansării celor trei măsuri de sprijin. În această etapă toţi cei interesaţi de oricare dintre cele trei măsuri de sprijin vor avea posibilitatea preînregistrării datelor reprezentanţilor legali/împuterniciţi, precum şi datelor persoanelor juridice.

Etapa de preînregistrare va rămâne deschisă pe toată perioada de înscrieri la cele trei măsuri. Pentru a putea încheia cu succes această etapă de preînregistrare, creare profil, user şi parolă, este necesară semnătura electronică validă.

Această etapă se adresează tuturor categoriilor de beneficiari eligibili aferenţi celor trei măsuri instituite de OUG 130/2020, respectiv IMM, PFA, ONG, cabinet medical individual (CMI).

Pentru etapele următoare, aplicanţii trebuie să aibă depuse toate situaţiile financiare aferente anului 2019, să verifice autorizarea codurilor CAEN pe care vor aplica, să urmărească periodic site-urile imm.gov.ro şi economie.gov.ro.

Reprezentanţii ministerului mai amintesc că aplicaţia de eliberare a certificatelor de urgenţă este disponibilă până marţi la ora 23:59, pe site-ul prevenire.gov.ro.

Citeşte şi Florin Cîţu atacă din nou PSD: "Pentru sănătatea economică a României PSD trebuie să dispară"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
economie granturi ministerul economiei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 10 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H