Playboy de Capitală, arestat după ce şi-a sechestrat şi torturat iubita

Un nou dosar şocant pe masa procurorilor. Un playboy de Capitală a fost plasat sub arest la domiciliu după ce a sechestrat şi torturat o tânără în propria vilă. femeia a venit din Galaţi să se întâlnească cu el, după ce s-au cunoscut pe internet.

29 aug. 2017, 08:17
Playboy de Capitală, arestat după ce şi-a sechestrat şi torturat iubita

Un iranian în vârstă de 26 de ani este acuzat că şi-a sechestrat şi torturat zile în şir iubita care voia să-l părăsească.

Acum o lună, Aslan Sadeghi a cunoscut pe o reţea de socializare o fată de 23 de ani. Cum tânăra trăia în străinătate, Aslan a convins-o să vină în România. Fără să stea pe gânduri şi vrăjită de tânărul iranian, fata a plecat din Franţa, unde lucrează şi a venit în România la Bucureşti. O săptămână a durat povestea de dragoste.

La începutul săptămânii trecute însă, cei doi s-ar fi certat spun poliţiştii, pe motiv că fata ar fi vrut să plece acasă la părinţi săi din Galaţi. Aslan nu ar fi lăsat-o şi, mai mult, susţin anchetatorii, i-ar fi luat şi cei 6.000 de euro din geantă ,dar şi telefonul mobil.

Individul ar fi ţinut-o legată şi ar torturat-o zile în şir pe tânăra din Galti, susţin poliţiştii. Totul ca să o oblige să stea cu el.

După 4 zile fata ar fi devenit cooperantă, iar el ar fi eliberat-o. Potrivit stirileprotv.ro, când s-a văzut dezlegată, tânăra a luat un telefon pe care îl ţinea ascuns în bagaj şi şi-a sunat cea mai bună prietenă. Aceasta a alertat imediat poliţiştii.

Aslan Sadeghi este prezentat de presă tabloida ca un tânăr de bani gata, dornic de distracţie, cu părinţi înstăriţi.

Iranianul a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile şi este acuzat de lipsire de libertate loviri şi alte violențe.