Pleacă de la Antena 1 la Pro TV. Vedeta de la Chefi la cuțite a semnat deja contractul

Pleacă de la Antena 1 la Pro TV. Un transfer neașteptat s-a realizat în piața media, o vedetă care a apărut în show-ul ”Chefi la cuțite” urmând să treacă în barca rivalilor de la PRO TV, care vine cu noutăți interesante. Este vorba concursul „Batem Palma?”, care revine pe micile ecrane din 28 august 2023, sub cârma lui Cosmin Seleși.

20 aug. 2023, 11:54
Pleacă de la Antena 1 la Pro TV. Vedeta de la Chefi la cuțite a semnat deja contractul
Pleacă de la Antena 1 la Pro TV

Pleacă de la Antena 1 la Pro TV. În urmă cu doar câteva zile, trustul de pe Pache Protopopescu a anunțat data oficială a startului noului sezon prezentat de Cosmin Seleși. Formatul care le permite concurenților să câștige până la 100.000 de lei revine cu ediții și mai explozive, cu concurenți și mai norocoși, iar printre concurenți se numără și o vedetă de la Chefi la cuțite.

Citește și: Vedeta care nu a acceptat propunerea emisiunii Chefi la cuțite: „Am fost chemat de 3 ori și am refuzat”

Pleacă de la Antena 1 la Pro TV

Unul din cei mai iubiți concurenți din show-ul culinar al Antenei 1, Francisc Șandor, remarcat în echipa lui Sorin Bontea în emisiunea Chefi fără limite, invitat special apoi la Chefi la cuțite, ar fi decis să se mute la Pro TV, potrivit Fanatik.ro.

Francisc Șandor va putea fi admirat de telespectatori chiar în prima ediție a noului sezon ”Batem Palma?”, pe 28 august 2023.

„Chefi la cuțite” va începe sezonul 12 într-un maraton de 5 ediții

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au lansat invitația acestei toamne! Emisiunea „Chefi la cuțite” este gata să dea startul premierei maraton a sezonului 12, începând cu data de 2 septembrie. La Antena 1, celebra emisiune ca porni sub deviza  ”Hai la masă, România!”, iar publicul va avea șansa să se bucure de concurenți surprinzători, invitați neașteptați și bucate alese… în cele mai generoase porții.

De această dată, celebrul show culinar o va avea la cârmă pe Irina Fodor, iar premiera va fi una maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

Cu șase victorii înregistrate până acum, Chef Bontea este hotărât să-și păstreze supremația obținută de-a lungul celor 11 sezoane ale emisiunii.

Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale”, a declarat Chef Bontea.

Cu trei trofee adjudecate până în prezent, Chef Scărlătescu este gata pentru o bătătlie mai aprigă ca niciodată în bucătăria „Chefi la cuțite”.

Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum, simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă”, a anunțat Chef Scărlătescu. (Citește AICI mai multe detalii)