„Chefi la cuțite” va începe sezonul 12 într-un maraton de 5 ediții. Când va avea loc premiera celei mai îndrăgite emisiuni

Sezonul 12 al celebrei emisiuni „Chefi la cuțite” este gata pentru o premieră maraton. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să facă spectacol gastronomic!

17 aug. 2023, 17:30
„Chefi la cuțite” va începe sezonul 12 într-un maraton de 5 ediții. Când va avea loc premiera celei mai îndrăgite emisiuni
„Chefi la cuțite” va începe sezonul 12 într-un maraton de 5 ediții. Când va avea loc premiera celei mai îndrăgite emisiuni

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au lansat invitația acestei toamne! Emisiunea „Chefi la cuțite” este gata să dea startul premierei maraton a sezonului 12, începând cu data de 2 septembrie. La Antena 1, celebra emisiune ca porni sub deviza  ”Hai la masă, România!”, iar publicul va avea șansa să se bucure de concurenți surprinzători, invitați neașteptați și bucate alese… în cele mai generoase porții.

Citește și: Vedeta care nu a acceptat propunerea emisiunii Chefi la cuțite: „Am fost chemat de 3 ori și am refuzat”

De această dată, celebrul show culinar o va avea la cârmă pe Irina Fodor, iar premiera va fi una maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

Cu șase victorii înregistrate până acum, Chef Bontea este hotărât să-și păstreze supremația obținută de-a lungul celor 11 sezoane ale emisiunii.

„Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale”, a declarat Chef Bontea.

Cu trei trofee adjudecate până în prezent, Chef Scărlătescu este gata pentru o bătătlie mai aprigă ca niciodată în bucătăria „Chefi la cuțite”.

„Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum, simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă”, a anunțat Chef Scărlătescu.

De partea cealaltă, Chef Dumitrescu are doar două victorii în palmares, chiar dacă, de-a lungul celor 11 sezoane, s-a bucurat de succes în battle-uri.

„Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem – eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând”, a spus Chef Dumitrescu.

Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Citește și: Cine va prezenta Chefi la cuțite, sezonul 12. Ea este cea care îi va lua locul Ginei Pistol