Pleci în Franţa în concediu? Ce locuri SECRETE poţi să vizitezi, pentru o vacanţă UNICĂ GALERIE FOTO

Pleci în Franţa în concediu, dar te-ai plictisit de Paris, Versailles sau Chamoix? Citeşte mai jos pentru a afla cele mai tari locuri ascunse din Franţa, unde poţi avea parte de o excursie unică, în locuri mai puţin frecventate de turişti.  

RomaniaTV.net
27 iul. 2014, 17:12

Neuf-Brisach, Alsacia: Nicio incursiune în Franța nu este completă fără o plimbare în jurul unei cetăţi. Vauban a construit o mulţime în Franța, dar Neuf-Brisach, aflată la granița franco-germană, este cea mai puțin cunoscută – şi este protejată de UNESCO. Ludovic al XIV-lea a comandat construcţia orașului fortificat în 1697, pentru a consolida apărarea franceză.

(w500) Neuf-Brisa

Nernier: Lacul Geneva nu este în întregime elvețian. O mare parte a țărmului sudic este francez. Și, deşi există câteva drumuri care te pot duce la el din Franţa, această porțiune de pe malul lacului este un teritoriu neexplorat turistic. Atracţia principală este Nernier, un sat de pe țărm cu străzi pietruite, o plajă și un port ciudat în care poți lua masa de prânz la Restaurantul du Lac, într-un vapor de modă veche.

(w500) Nernier

Le Brame du Cerf, Domaine de Chambord: Perioada toamnatică la Château de Chambord este un mod fabulos de a redescoperi cel mai faimos castel renascentist din Valea Loarei – fără sutele de turişti. Nu există nimic mai plăcut decât să faci o plimbare în pădure în zori. Domeniul este cea mai mare rezervație de vânătoare din Europa.

(w500) Le Brame d

Musée d’Art Moderne, Céret, Roussillon: A fost deschis în jurul anilor 1950, dar acest muzeu de artă modernă, aflat la poalele munților Pirinei, este unul dintre acele locuri unde vă puteți inspira dintr-o colecție impresionantă de lucrări semnate Chagall, Braques și Matisse. Picasso a donat 57 de lucrări muzeului.

(w500) Musée d�

Alésia MuséoParc, Alise-Sainte-Reine: Acest sit istoric remarcabil din Burgundia a fost deschis anul trecut și rămâne nedescoperit de turiştii non-francezi. Poţi merge pe jos în jurul fortificațiilor reconstruite din castrul roman. Acesta este locul unde Iulius Cezar l-a bătut pe liderul galilor, Vercingetorix, o dată pentru totdeauna în 52 î.Hr.

(w500) Alésia Mu