Pleşoianu, atac dur la Guy Verhofstadt, cel care a ameninţat România cu articolul 7: Este un apendice submediocru al lui Soros

Liderul ALDE european, Guy Verhofstadt, a avertizat că împotriva României s-ar putea activa articolul 7, iar ALDE din România va fi exclus din familia europeană, dacă nu se respectă statul de drept. Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, susține că Verhofstadt este ”apendicele lui Soros” și îi cere lui Tăriceanu să-l trimită la plimbare pe ”penibilul ăsta care se crede o mare somitate europeană”.

RomaniaTV.net
16 ian. 2019, 06:53
Pleşoianu, atac dur la Guy Verhofstadt, cel care a ameninţat România cu articolul 7: Este un apendice submediocru al lui Soros

”Apendicele lui Soros, nulitatea isterică din fruntea ALDE european amenință România cu „articolul 7”. Oare ce o să ne facem?

Repet ce-am scris acum câteva zile: ALDE european amenință cu excluderea ALDE românesc? Domnule Tăriceanu, vă spun cu toată sinceritatea: eu l-aș trimite URGENT la plimbare pe penibilul ăsta care se crede o mare somitate europeană.

Ca de obicei, nu zice nimeni direct, așa că o spun eu: Guy Verhofstadt nu e nimic altceva decât un apendice submediocru al lui George Soros, o nulitate arțăgoasă care va primi de aici înainte de la mine toate replicile necesare. E doar începutul, mai ales că îl încearcă o iritație legat de legea privind transparentizarea finanțării ONG-urilor… O să-și primeasca în scurt timp răspunsul! M-am săturat de toți precarii intelectual ridicați pe false socluri europene! Niște nulități agresive care trebuie reașezate în băncuțele lor…”, scrie Liviu Pleșoianu.