Pliciul lui Prigoană intră în campania electorală

Afişe cu un plici au apărut în Bucureşti, în special în Sectorul 3, candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, declarând, vineri, pentru Mediafax, că acestea sunt o surpriză pentru el, dar crede că "îi fac bine" pentru că lumea asimilează pliciul cu imaginea sa.

RomaniaTV.net
13 apr. 2012, 10:29
Pliciul lui Prigoană intră în campania electorală

Prigoană a spus că nu el a plătit aceste afişe şi că nici nu ştie dacă PDL a făcut acest lucru, dar că va afla marţi. „Nu ştiu, o firmă de publicitate a vrut să-mi facă o surpriză. Eu n-am ştiut de povestea asta, azi am aflat şi eu”, a precizat Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană a apreciat că acestea îi fac bine. „Eu cred că îmi fac bine, că am văzut nişte interviuri şi lumea asimila pliciul cu mine, lumea de pe stradă. Da, îmi fac bine”, a adăugat Silviu Prigoană.

El a arătat că nu ştie dacă PDL a comandat aceste afişe, deoarece nu el este cel care dă „Ok.” în această campanie pentru materialele publicitare. „Nu ştiu dacă le-a plătit PDL, o să ştiu marţi”, a adăugat Prigoană.

PDL vrea să-l facă pe Silviu Prigoană primar general cu ajutorul strategului politic Tal Silberstein. Apropiat de PDL pe filiera Băsescu-Blaga-Videanu, Silberstein va lucra pentru candidatul democrat-liberalilor pentru Bucureşti, au declarat, pentru „Gândul”, surse din PDL.

Conform „Gândul”, echipa coordonată de Tal Silberstein lucrează deja la „vânzarea” candidatului Silviu Prigoană, între coordonatele de imagine luate în calcul nelipsind conceptul de curăţenie, ţinând cont că Prigoană are afaceri în domeniu, şi nici pliciul, simbol al acestuia în seria de căsătorii şi divorţuri cu Adriana Bahmuţeanu. De asemenea, actorul Alexandru Pop, cunoscut ca „Văru’ Săndel”, i-a compus deja un imn de campanie lui Prigoană, care urmează să fie difuzat odată ce startul oficial pentru locale va fi dat.