Pliculeţe cu canabis, la vânzare în parcarea unui magazin din Iaşi

Un bărbat a fost arestat, miercuri, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri în parcarea unui supermarket din municipiul Iaşi. Asupra sa au fost găsite zeci de pliculeţe cu canabis.

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 14:56
Pliculeţe cu canabis, la vânzare în parcarea unui magazin din Iaşi

Florin Ciulu, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc, decizia fiind luată de judecătorii Tribunalului Iaşi. Bărbatul a fost prins de poliţişti, marţi, în timp ce vindea unui tânăr o doză de canabis, în parcarea unui supermaket din cartierul ieşean Nicolina.

„În urma percheziţiei corporale şi în autoturismul bărbatului au fost descoperite şi ridicate 51 de pliculeţe de canabis, având greutatea de 35 de grame, precum şi suma de 3.096 de lei”, se arată într-un comunicat transmis de conducerea Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi.

Totodată, în urma percheziţiilor făcute la locuinţa bărbatului au fost descoperite 50 de grame de canabis, precum şi instrumente cu ajutorul cărora acesta prepara, cântărea şi ambala drogurile pe care urma să le comercializeze. Anchetatorii au confiscat din locuinţa bărbatului suma de 140.000 de lei.