Plimbări gratuite cu balonul, sâmbătă, deasupra Bucureştiului

Primul concurs de paraşutism în oraş va avea loc sâmbătă, în Parcul Izvor, începând cu ora 10.00, cu participarea celor mai buni practicanţi ai acestui sport din România. Spectatorii vor putea vedea oraşul de sus, dintr-un balon cu aer cald. Urcările vor fi gratuite, iar intrarea – liberă.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 08:56
Plimbări gratuite cu balonul, sâmbătă, deasupra Bucureştiului

Cele mai bune paraşutiste românce vor participa, sâmbătă, în Parcul Izvor, începând cu ora 10.00, la concursul de paraşutism în oraş organizat de Aeroclubul României. Printre acestea se numără şi membre ale lotului naţional,  instructoare de paraşutism, precum şi membre ale loturilor judeţene ale Aeroclubului României.

Spectatorii vor putea vedea în acţiune şi formaţia de paraşutism suprapuneri, a Echipei Naţionale de Lucru Relativ pe Cupolă. De asemenea, cei care vor să vadă Capitala de sus au ocazia să facă o plimbare gratuită cu balonul, scrie adevarul.ro.

Campionul mondial la paraşutism, Alexandru Nicolau, va fi, de asemenea, prezent. El va face o demonstraţie de aterizare la punct fix, împreună cu antrenorii Aeroclubului României.