Ploaia dă peste cap programul US Open. Finala fetelor a fost amânată pentru duminică

Finala feminină de la US Open, care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, de la ora 23.00 GMT, a fost amânată pentru duminică, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Pe tabloul băieţilor, Andy Murray este primul finalist

RomaniaTV.net
08 sept. 2012, 20:44
Ploaia dă peste cap programul US Open. Finala fetelor a fost amânată pentru duminică

„Pentru sâmbătă seară sunt prevăzute furtuni cu ploi importante şi vânturi puternice. Din această cauză, finala feminină a fost amânată pentru duminică”, au precizat organizatorii ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, într-un comunicat.

În finală se vor întâlni sportiva din Belarus Victoria Azarenka, numărul 1 mondial, şi jucătoarea americană Serena Williams, locul 4 WTA.

Desfăşurarea US Open a mai fost perturbată de ploaie în ultimii ani: finala masculină nu a putut avea loc în zilele stabilite iniţial la precedentele patru ediţii, iar finala feminină nu se va putea disputa în ziua prevăzută pentru a patra oară în cinci ediţii, din 2008 până acum.

Sâmbătă, prima semifinală masculină, dintre scoţianul Andy Murray, cap de serie numărul 3, şi cehul Tomas Berdych (nr. 6), a început cu o întârziere de aproape o oră şi jumătate. Meciul s-a încheiat cu victoria în patru seturi a lui Andy Murray, scor 5-7, 6-2, 6-1, 7-6.


loading...
Partenerii noștri