Ploaie de sancţiuni în minivacanţa de 1 Mai. Fiscul a dat amenzi de două milioane lei, pe litoral

Inspectorii de la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală au dat amenzi de aproape două milioane de lei şi au confiscat venituri şi bunuri în valoare de 200.000 de lei, în urma controalelor efectuate în minivacanţa de 1 Mai, cele mai multe nereguli fiind constatate în cluburile din Mamaia.

RomaniaTV.net
05 mai 2015, 09:18
Ploaie de sancţiuni în minivacanţa de 1 Mai. Fiscul a dat amenzi de două milioane lei, pe litoral

În minivacanţa de 1 Mai, pe litoral, pe lângă miile de turişti au ajuns şi sute de inspectori antifraudă ai Fiscului. În total, aceştia au dat amenzi de aproape 2 milioane de lei. Pe litoral au fost controlate 102 cluburi şi baruri, mai ales din Mamaia şi Vama Veche.

Citeşte şi Poliţiştii au deschis DOSAR PENAL după ce parbrizul unei maşini ANAF a fost spart în VAMA VECHE

Două cluburi au fost închise de inspectorii ANAF pentru că nu emiteau bonuri fiscale. Şi alte firme au fost găsite cu nereguli, dar au scăpat doar cu amenzi. Potrivit ANAF, cele mai multe nereguli au fost constatate în cluburile din Mamaia, unde s-au dat 81 amenzi în valoare de aproape 300.000 de lei.

Citeşte şi Club din Mamaia, ÎNCHIS de ANAF. Petrecăreţii au refuzat să plece VIDEO

Inspectorii antifraudă au identificat şi alte abateri de la legislaţia financiar contabilă, pentru sancţionarea cărora au dispus 138 de amenzi, la nivelul întregii ţări, în valoare de 470.000 de lei.

În urma controalelor efectuate în toată ţara, inspectorii antifraudă fiscală au dispus amenzi în valoare totală de 1,965 de milioane de lei şi au confiscat venituri, numerar şi bunuri în sumă de 203.611 lei.