Ploieşteanul care s-a filmat în timp ce îi spărgea pahare în cap iubitei şi-a primit pedeapsa. Va sta ani grei în închisoare!

Ploieşteanul care s-a filmat în timp ce îi spărgea pahare în cap iubitei sale şi-a primit azi pedeapsa. Robert Gabriel Berechet cunoscut ca "Bestia de Ploieşti" a fost condamnat definitiv la aproape 13 ani de închisoare cu executare.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 08:41
Ploieşteanul care s-a filmat în timp ce îi spărgea pahare în cap iubitei şi-a primit pedeapsa. Va sta ani grei în închisoare!

Inculpatul a fost găsit vinovat pentru lovire şi alte violenţe, viol, lipsire de libertate şi violarea vieţii private. Judecătorii au hotărât ca acesta să ispăşească 12 ani şi 9 luni de închisoare. Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au mărit astfel pedeapsa dată în primă instanţă. Tânărului i-au fost daţi încă patru ani în plus de închisoare. Iniţial, Robert a fost condamnat de Judecătoria Ploieşti la 9 ani şi cinci luni de închisoare.

Filmarea în care victima era filmată în timp ce iubitul său o maltrata şi îi spărgea pahare în cap a devenit virală pe internet, în urmă cu doi ani. Filmarea, postată pe Facebook, a ajuns la prietenii fetei care au anunţat autorităţile. Fata a fost surprinsă în baie, în cadă, parţial dezbrăcată, plină de răni pe faţă, pe corp şi la mâini. Se puteau vedea pete roşiatice care păreau a fi sânge.