Ploile au făcut prăpăd în România. Tramvaiele din Capitală sunt blocate VIDEO

Zeci de case, pivniţe şi curţi, dar şi o biserică au fost inundate în urma precipitaţiilor abundente de duminică pe teritoriul judeţului Alba. În București, tramvaiele din sectorul 3 sunt blocate în urma precipitațiilor.

RomaniaTV.net
19 iul. 2020, 18:41
Ploile au făcut prăpăd în România. Tramvaiele din Capitală sunt blocate VIDEO

Pompierii militaru au acționat pentru scoaterea apei din 18 case, 20 de pivnițe, 39 de curți, patru garaje, două subsoluri de bloc, un depozit și o biserică. De asemenea, inundațiile au acoperit şi șase străzi.

Forţele ISU au intervenit şi pentru evacuarea apei din 2 case şi 7 curţi din municipiul Sebeş, precum şi în Vinţu de Jos, Teleac, Întregalde, Cunţa şi Benic.

De asemenea, și Autostrada A1 a fost inundată pe o porţiune de opt metri liniari la km 294. Traficul a fost supravegheat de Poliţia Autostrăzi.

Situația este critică și în București, unde tramvaiele sunt blocate. În sectorul 3 al Capitalei, canalizările nu au făcut față precipitațiilor  abundente care au durat în jur de trei ore. Prin urmare, străzile sunt sub ape, iar traficul este restricționat, circulând doar transportul în comun. 

Într-un clip postat pe Facebook de către Fundația Eco-Civica se poate observa cum canalizarea a cedat, mai multe străzi fiind complet inundate.